Subscribe:

Main Menu

Jumat, Desember 28, 2012

Syi'ir Jawa Habib Syech 2



Ono bebek podho nglangi ing banyune
watu item iku kelep sak mestine
Ono bebek podho nglangi ing banyune
nanging ngorong arep pedhot goro`ane

ﺼﻼة۱ﷲ ﻤﺎ ﻻﺤﺕ ﻜﻮﺍ ﻜﺐ ☼ ﻋﻠﻰ اﺤﻤﺪ ﺨﻳﺮ ﻤﻦ ﺮﻜﺐ ﺍﻟﻨﺟﺎﺌﺐ

Ono bebek podho nglangi ing banyune
nanging ngorong arep pedhot goro`ane
Endog cecak podho netes dadi macan
anak macan dadi ulo dho kluyuran

ﺼﻼة۱ﷲ ﻤﺎ ﻻﺤﺕ ﻜﻮﺍ ﻜﺐ ☼ ﻋﻠﻰ اﺤﻤﺪ ﺨﻳﺮ ﻤﻦ ﺮﻜﺐ ﺍﻟﻨﺟﺎﺌﺐ

Arah gabus podho ngambang ing banyune
watu item iku kelep sak mestine
Nanging bakal ono, gabus podho kelep
watu item dikon kelep ora gelem

ﺼﻼة۱ﷲ ﻤﺎ ﻻﺤﺕ ﻜﻮﺍ ﻜﺐ ☼ ﻋﻠﻰ اﺤﻤﺪ ﺨﻳﺮ ﻤﻦ ﺮﻜﺐ ﺍﻟﻨﺟﺎﺌﺐ

Wadhon macak lanang nuli sebalik_e
aduh ibu bapak kulo elingake
Wirang ilang turut dalan koyo kewan

0 komentar: